• +31-(0)636491646
  • info@muziekeducatierobb.nl

Eigentijdse muzikale workshops!

Muziekeducatie ROBB is een bedrijf van bevoegd docent muziek en zangpedagoog Rob van den Biggelaar. We bieden eigentijdse muzikale workshops, projecten en (doorlopende) leerlijnen aan. Dit doen we binnen het onderwijs (basis, voortgezet en hoger beroepsonderwijs), voor bedrijven, verenigingen en voor particulieren (verjaardagen, jubilea, etc.). Sinds de oprichting in 2009 is een ruime ervaring opgedaan en heeft Rob inmiddels een poule met gedreven gediplomeerde muziek- en kunstdocenten om zich heen verzameld. We hebben zelf een aanbod van eigen ontwikkelde diensten maar er kan ook maatwerk worden geleverd op basis van uw wensen. Voor vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op.

Korte bio van Rob van den Biggelaar:

Rob van den Biggelaar is een gedreven bevoegd zang- en muziek docent, geboren en getogen in Breda. Muziek vormt van jongs af aan een rode draad in zijn leven. Rob is een multi-instrumentalist en heeft hij door de jaren heen meerdere instrumenten leren bespelen oa; de gitaar, de bluesharp, hobo, percussie, drums, banjo, mandoline en piano.

In juni 2010 is Rob geslaagd als Bachelor of Music (hons) aan het conservatorium, met als hoofdvak zang lichte muziek en bijvak piano. Hiermee is Rob een bevoegd zangdocent, wat inhoud dat hij didactische, fysiologische en anatomische kennis heeft van de zangstem. Sinds 2009 heeft hij een eigen lespraktijk genaamd Zangstudio ROBB. Hier geeft hij zanglessen aan beginners, gevorderden en profs. Om meer informatie te krijgen waar Zangstudio ROBB voor staat volg dan deze link.

In 2013 is Rob tevens afgestudeerd als 1e graads docent muziek en hij werkt sindsdien als muziekdocent in zowel het primair en voortgezet onderwijs (onder- en bovenbouw). Ook heeft hij ervaring als groepsleerkracht binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs cluster 4. Om zijn leergierigheid te voedden en actuele kennis op peil te houden, worden er regelmatig bijscholingscursussen en masterclasses gevolgd.