• +31-(0)636491646
  • info@muziekeducatierobb.nl

Muzikale aanbod voortgezet onderwijs

Hieronder staat een greep uit ons muzikale aanbod VO (voortgezet onderwijs). Wij hebben een geruime ervaring en gediplomeerde docenten. Voor meer info omtrent het aanbod kunt u direct contact met ons opnemen via de oranje button. Maatwerk workshops en projecten zijn ook mogelijk!

Workshop Songwriting

Omschrijving:
Tijdens de workshop maken de cursisten kennis met de grondbeginselen van het songwritervak. Ze gaan in groepjes een eigen songtekst schrijven, aan de hand van een professionele singer/songwriter.
Doelgroep:
VO


Workshop zang: Adem, volume & draagkracht

Omschrijving:
Tijdens deze workshop krijgen de cursisten praktische oefeningen m.b.t. toepassen van ademhaling, ademsteun en articulatie. Deze kunnen zowel in het zingen als spreken worden toegepast.
Doelgroep:
VO


Workshop zang

Omschrijving:
De cursisten raken bekend met de grondbeginselen van zang; o.a. juiste ademhaling, zanghouding en projectie van klank. Dit wordt direct toegepast in het zingen van een bekend lied.
Doelgroep:
VO


Cursus Singer / Songwriter

Omschrijving:
Als beginnende songwriter leren de cursisten in 10 lessen de grondbeginselen van het schrijven van een eigen song  met je eigen instrument, welke de laatste les wordt gepresenteerd.
Doelgroep:
VO