• +31-(0)636491646
  • info@muziekeducatierobb.nl

Muzikale aanbod basis onderwijs

Hieronder staat een greep uit ons muzikale aanbod basis onderwijs. Wij hebben een geruime ervaring en gediplomeerde docenten. Voor meer info omtrent het aanbod kunt u direct contact met ons opnemen via de oranje button. Maatwerk workshops en projecten zijn ook mogelijk!

Workshop Maak je eigen instrument en maak muziek!

Omschrijving:
De cursisten knutselen eerst een eigen instrument. Daarna wordt een lied ingestudeerd waar ze de instrumenten bij gebruiken.
Doelgroep:
Onderbouw


Workshop Schrijf je eigen (school) lied

Omschrijving:
Onder begeleiding van een professionele songwriter gaan de cursisten een lied schrijven bijvoorbeeld over de school, een jubileum, speciaal thema, een afscheidslied van groep 8, etc.
Doelgroep:
Bovenbouw


Workshop zang

Omschrijving:
Cursisten leren op een speelse manier een nieuw lied aan, geschreven door Muziekeducatie ROBB. Er worden tevens kennis gemaakt met percussie instrumenten welke gebruikt worden tijdens de workshop.
Doelgroep:
Onder- en bovenbouw


Workshop Beat creating & improvisatie

Omschrijving:
De kinderen leren diverse ritmes op een ritme instrument, spelen mee met diverse beats en leren improviseren.
Doelgroep:
Onder- en bovenbouw


Workshop percussie & rockband

Omschrijving:
De cursisten leren eerst een aantal basisritmes en spelen al snel mee met een bekende rocksong. Daarna spelen ze mee met een riff uit een bekende rocksong op keyboard, basgitaar, drumstel en percussie instrumenten.
Doelgroep:
Onder- en bovenbouw


Leerlijn Spelen in een wereldband

Omschrijving:
In deze leerlijn van 20 weken maken de cursisten spelenderwijs kennis met de instrumenten: djembe, keyboard, basgitaar en ukelele aan de hand van een bekende hit. Tevens zullen spelenderwijs de grondbeginselen van de muziektheorie aan bod komen.
Doelgroep:
Onder- en bovenbouw