• +31-(0)636491646
  • info@muziekeducatierobb.nl

Proefles Spelen in een wereldband

Afgelopen donderdag was de eerste proefles spelen in een wereldband van Muziekeducatie ROBB. Met drie enthousiaste cursisten hebben we in een half uur kennisgemaakt met de djembé, de elektrische basgitaar en het keyboard. Alle cursisten hebben in carroussel vorm het instrument bespeeld op muziek van 2 bekende hits. De tijd vloog voorbij vonden de cursisten! Een reactie van een van de ouders achteraf: “Onze dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad bij het spelen in de wereld band. Ze vond het leuk om de verschillende instrumenten te mogen bespelen. Een leuke en gezellige les!“. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Kent u iemand die spelen in een wereldband leuk lijkt? Er zijn dit jaar nog een tweetal momenten waarop er een proefles is. Meer info over tijden en kosten kunt u vinden op de website van Cultuurintro Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *