• +31-(0)636491646
  • info@muziekeducatierobb.nl

Even voorstellen:

Even voorstellen: Wij zijn Muziekeducatie ROBB. We verzorgen eigentijdse muzikale workshops, projecten en leerlijnen voor onderwijsinstellingen maar ook voor particulieren of bedrijven. We doen dit al meer dan 10 jaar onder de naam Zangstudio ROBB. Maar gezien het diverse aanbod van muzikale workshops, projecten en cursussen, wat in de loop der jaren is ontstaan, hebben we besloten dit onderdeel vanaf heden onder de naam Muziekeducatie ROBB te gaan doen. De naam zegt het al: Muziekeducatie in de breedste zin van het woord! Zangstudio ROBB blijft zich focussen op het verzorgen van zanglessen en singer/songwriter lessen. Bij Muziekeducatie ROBB hebben we een netwerk van gediplomeerde muziekdocenten welke tijdens de workshops kunnen worden ingezet. We leveren zelf kant en klare workshops maar maatwerk is ook mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij zijn een gedreven en enthousiast team van vakmensen!